Published On: lun, iun. 4th, 2018

După un an de auto-exil în al doilea eşalon CSM TÂRGOVIŞTE A REVENIT ÎN PRIMA LIGĂ A BASCHETULUI FEMININ ROMÂNESC

nichiduta.ro

Zilele trecute au fost stabilite ierarhiile finale din Liga I, după ce performerele eşalonului secund s-au luptat pentru medalii atât în Sala Sporturilor din Târgovişte, cât şi în Sala Sporturilor din Brăila. în ambele Turnee Finale de Promovare din Liga I, gazdele şi-au fructuficat la maxim avantajul terenului propriu, astfel că întrecerea feminină a fost câştigată fără înfrângere de CS Municipal Târgovişte, iar cea masculină de Cuza Sport Brăila.
Conform calendarului competiţional, Sala Sporturilor din Târgovişte a găzduit, în perioada 25-27 mai, meciurile Turneului Final pentru Promovare din cadrul Ligii I de Baschet Feminin. După mai multe meciuri atractive şi unele extrem de echilibrate, echipa CS Municipal Târgovişte s-a impus destul de clar în faţa celorlalte adversare şi a intrat în posesia mult râvnitului trofeu fără să cunoască înfrângerea.
Mai jos vă prezentăm şi clasamentul final al Turneului Final de Promovare, Liga I Feminin, sezonul 2017-2018:
1. CSM Târgovişte (antrenor Cătălin Tănase)
2. Phoenix Constanţa (antrenor Predrag Stanojcic)
3. Universitatea cSm Oradea (antrenor Adriana Niculescu)
4. Rapid Bucureşti (antrenor Dan Militaru)
La câteva sute de kilometri departare, în perioada 27-29 mai, Sala Sporturilor din Brăila a găzduit întrecerile Turneului Final pentru Promovare din cadrul Ligii I de Baschet masculin, competiţia adunând la start cele mai valoroase patru echipe din eşalonul secund. După trei zile de baschet, în care suporterii locali, şi nu numai, s-au bucurat de câteva dueluri baschetbalistice extrem de interesante, echipa Cuza Sport Brăila a reuşit să câştige prima poziţie, cumulând punctaj maxim în disputele cu restul rivalelor din ţară.
Mai jos vă prezentăm şi clasamentul final al Turneului Final de Promovare, Liga I Masculin, sezonul 2017-2018:
1. Cuza Sport Brăila (antrenor Cătălin Ştefănescu)
2. CSU Ştiinţa Bucureşti (antrenor Ionuţ Bascoveanu)
3. ABC Athletic Constanţa (antrenor Alexandru Olteanu)
4. CN Aurel Vlaicu Bucureşti (antrenor Cristian Teodorescu)

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente