Published On: joi, mai 23rd, 2019

După reabilitare şi extindere, Şcoala „Matei Basarab” va fi printre cele mai moderne din ţară

nichiduta.ro

La Şcoala Gimnazială „Matei Basarab” a început cel mai mare proiect de extindere, modernizare şi dotare a infrastructurii educaţionale preuniversitare din Târgovişte.
Proiectul, a precizat primarul Cristian Stan cu prilejul vizitei în teren, are o valoare de 22 de milioane de lei şi este finanţat din fonduri europene alocate prin Axa X a Programului Operaţional Regional 2014-2020. Edilul şi-a exprimat convingerea că va fi una dintre cele mai moderne şcoli din ţară, dotată cu sală de sport, sală de festivităţi, laboratoare moderne, bine utilate. Pe parcursul lucrărilor, elevii Şcolii „Matei Basarab” au fost relo-caţi la Şcoala nr. XI şi la Liceul nr. 6, intenţia autorităţilor fiind aceea ca proiectul să fie finalizat până la sfârşitul anului şcolar viitor.
Pe şantier a fost şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, care a declarat: „Cunosc ceea ce conducerea primăriei municipiului Târgovişte a gândit în legătură cu acest proiect, încă de la stadiul de idee. Îmbucurător pentru noi este faptul că atât proiectarea, cât şi execuţia lucrărilor vor fi făcute de către firme din judeţul Dâmboviţa. Aşa cum a spus şi domnul Cristian Stan, afirm şi eu că, la finalizarea lucrărilor, şcoala numărul 13 va fi cea mai modernă şcoală din Regiunea Sud Muntenia şi una dintre cele mai moderne din România; este un concept nou, inovator.”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro