Published On: mar, feb. 13th, 2018

DUPĂ EŞEC A VENIT ŞI EGALUL

nichiduta.ro

FC Aninoasa a avut parte de o remiză spectaculoasă în cel de-al treilea amical al iernii. Pe teren propriu, echipa noastră a încheiat la egalitate, 3-3, cu CS Blejoi, liderul Ligii A din Prahova. Împotriva prahovenilor, jucătorii lui Bălaşa au început meciul cu frâna de mână trasă, iar până la pauză sau văzut conduşi de adversar cu 20, graţie golurilor marcate de Ruptureanu (14) şi Bujoagă (27). În schimb, în actul secund, rolurile sau inversat, iar Aninoasa şi-a arătat din plin colţii. În minutul 53, Maican a redus din handicap dintr-un penalty, obţinut de Diţă, jucător ce a fost faultat în careu de Ghinea. Zece minute mai târziu, Leotescu a restabilit egalitatea pe tabelă printr-o lovitură de cap, după ce mingea a lovit mai întâi transversala, în urma unui „trasor” al lui Codroiu trimis din afara careului.
Cu zece minute înainte de final, acelaşi Leotescu o aduce pe Aninoasa în avantaj, înscriind printr-o simplă formalitate din faţa porţii adverse. De asemenea, cinci minute mai devreme, Maican a avut şi el şansa de a aduce echipa noastră în avantaj, dar şutul său sa oprit în transversală dintr-o lovitură liberă. Pe final de joc, la capătul unei erori de arbitraj, dar şi a unor greşeli copilăreşti a defensivei noastre, prahovenii au restabilit egalitatea prin Filip, din faţa porţii apărate de Grigore.
În urma testului de verificare cu Blejoi, ca o concluzie, jucătorii Aninoasei trebuie să abordeze meciurile din returul campionatului exact aşa cum au făcut-o în actul secund pentru a demonstra că poate fi o echipă de temut pentru orice adversar care-i va ieşi în cale. Miercuri, Aninoasa are parte de un nou test de verificare, întâlnind echipa de juniori A de la CSŞ Târgovişte. Sursa: fcaninoasa.ro
FC Aninoasa – CS Blejoi 3-3 (02)
Marcatori: Maican (53 – pen), Leotescu (63, 80)/ Ruptureanu (14), Bujoagă (27), Filip (84). Aninoasa: Grigore – Năstase, Pahonţu, Neaga, Diţă – Blas – G. Matei, Dinu, Grigorescu, Nedelea -Leotescu. Au mai intrat: Postelnicu, Codroiu, Maican, Marina. Antrenor: Cristian Bălaşa. Blejoi: A. Gheorghe – Stoica, lordache, Filip, Anton – Bujoagă, I. Dumitru – Ruptureanu, Rudaru, V. Badea – C. Vasile. Au mai jucat: D. Badea, Enciu, Pârvu, Vintilă, Ghinea, Aranghelovici. Antrenor: Răzvan Vlad.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro