Published On: mar, aug. 6th, 2019

După ce s-a autopropus la FCSB, VIOREL MOLDOVAN A DEVENIT O OPŢIUNE PENTRU GIGI BECALI!

nichiduta.ro

Viorel Moldovan (46 de ani) a
devenit prima opţiune pentru postul de antrenor al FCSB! Gigi Becali (61 de ani) este încântat de stilul fostului mare internaţional, astfel că şi-a desemnat colaboratorii să demareze procedurile cu omologii celor de la Chindia Târgovişte, pentru aducerea tehnicianului.
Asta după ce l-a respins pe Devis Mangia şi a fost refuzat, pe rând, de Cătălin Anghel, de la Viitorul, şi de către Marius Măldărăşanu, de la Metaloglobus.
Antrenor nou la FCSB Clauza lui Viorel Moldovan
Viorel Moldovan este legat de gruparea din Dâmboviţa de o clauză în valoare de 100.000 de euro, dar latifundiarul din Pipera nu este deranjat de acest aspect şi este dispus să plătească imediat suma. În plus, tranzacţia are şanse de reuşită, mai ales după ce însuşi Moldovan a spus că ar accepta fără probleme o colaborare cu Becali.
„Cred că m-aş înţelege bine cu Gigi Becali, pentru că eu sunt Rac, el este Rac, Racii, între ei, aşa, pot colabora, deci.. glumesc acum. Dar, de ce nu? Nu se ştie niciodată ce-ţi oferă viitorul. Vom vedea ce va fi”, a spus Viorel Moldovan, la conferinţa de presă de după meciul de la Ploieşti, Chindia -CFR Cluj 1-4.
Viorel Moldovan a fost dorit şi de Dinamo! De ce a picat „transferul”
Viorel Moldovan a fost dorit şi de Dinamo, numai că oficialii roş-albilor au încercat să „dribleze” clauza. Negocierile dintre Dinamo şi Chindia au fost foarte dure. Clubul târgoviştean ar fi acceptat să-l lase liber pe antrenorul Viorel Moldovan, dar a solicitat ca jucătorul Mihai Neicuţescu (20 de ani) să fie cedat definitiv proaspăt promovatei în Liga 1, propunere pe care „câinii roşii” nu au acceptat, iar transferul tehnicianului a picat.
Dinamo ar intenţiona să-l readucă pe Mihai Neciuţescu în Ştefan cel Mare şi ca o răzbunare că târgoviştenii nu l-au lăsat pe Viorel Moldovan la gruparea alb-roşie, scrie digisport.ro.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro