Published On: lun, iul. 29th, 2013

După ce Gloria Corneşti a întrerupt activitatea Mulţi jucători fără angajamente

nichiduta.ro

SPORTGloria Corneşti şi-a câştigat dreptul de a evolua în Liga a 3-a după ce a învins, la Strejnic, pe F.C. Chitila, cu 1-0 ( Calofir), dar datorită problemelor financiare nu poate evolua în acest eşalon. Oficialii acestei grupări au anunţat că se va întrerupe activitatea pe perioadă de un an. în acest fel, jucătorii au plecat la alte echipe: Gae şi Mirel Matei la F.C. Aninoasa, Oltenu la Recolta Gura Şuţii, Cravcescu la Bradul Moroeni, Bica la F.C.M. Târgovişte, Calofir la Viitorul Gheboaia sau Urban Titu, Movilă antrenează în Oman, cu Aristică Cioabă.
Ceilalţi jucători: Mihai Matei, Oprea, Stan, Ştefan, Lindemberg, Fl. Nicolae, Manole, Bărcănescu n-au încă angajamente.
Gloria Corneşti a mai promovat în Divizia C în anul 1999, după ce a câştigat ambele meciuri de baraj cu campioana judeţeului Argeş, C.S. Cosţeşti, cu 3-0, la Crevedia şi 3-1, în deplasare.
Pe timpul campionatului antrenori au fost Petre Dragomir şi Dodu Bărbulescu, iar cu câteva etape înainte de final a fost numit, de către Gheorghe Chivu, pe banca tehnică, Petre Butufei. Acesta a condus Gloria Iris Corneşti în cele două meciuri de baraj. Un mare aport la promovare l-a avut şi conducătorul Titi Ionescu.
Din acel lot făceau parte: M. Petre, Aldea -Dragomir, Barbu, Nicoară, C. Petre, G. Petre, M. Ghioacă, N. Ghioacă, Lazăr, Baciu, C. Ion , Godeanu , G. Dumitru , Obraşcu, Baicu, Oprea. fn Liga a 3-a au mai jucat: Adam, Andrei, Marina, Nuţă.
fn Divizia C, Gloria Iris Corneşti a stat până în anul 1998. Gheorghe Chivu şi Titi lonescu plecaseră la Oţelul „U” Târgovişte, care promovase în Divizia A.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro