Published On: mie, nov. 15th, 2017

DUNĂREA ŞI HERMANNSTADT, MAI APROAPE DE LIGA I

nichiduta.ro

Ziua de sâmbătă a fostuna cu veşti bune pentru primele două clasate, după ce Chindia, ocupanta locului 3, a remizat alb la Afumaţi. În urma acestui rezultat, AFC Hermannstadt şi Dunărea au avut şansa de a se distanţa în clasament faţă de ultima echipă de pe podium şi au profitat din plin de această conjunctură favorabilă.
Dunărea, fără înfrângere de 14 etape!
În primul meci al zilei de duminică, Dunărea a avut ceva emoţii cu Fotbal Club Argeş, fiind condusă la pauză după reuşita lui Năstăsie. Cristi Puşcaş şi Silviu Pană au întors rezultatul după pauză, dedicând golurile magazionerului Alexandru Munteanu (Sandu) şi maseuru-lui Nicolae Iorga, care au suferit un accident de maşină, după meciul de la Brăila, pe drumul de întoarcere la Călăraşi, informează frf.ro.
Încurajaţi de aproximativ 3.000 de suporteri, călărăşenii lui Dan Alexa au reuşit a 12-a victorie de când a venit acesta pe banca tehnică a echipei, Dunărea fiind neînvinsă din 19 august anul curent. Pentru gruparea de pe malul Dunării va urma derby-ul cu Chindia, programat în deplasare, între cele două echipe fiind acum patru puncte distanţă, însă dâmboviţenii au cel mai bun atac şi cea mai bună defensivă din Liga 2.
Bogdan Rusu l-a egalat pe golgeterul Ndiaye
Două ore mai târziu au început meciurile de la Sibiu şi Timişoara, care aveau să fie adjudecate de gazde cu acelaşi scor, 2-0. Scorul a fost deschis la Timişoara, acolo unde ASU Poli a punctat în poarta Luceafărului prin Sorescu (10). Au urmat la cuvânt sibienii prin Bogdan Rusu (41, din penalty) şi Blănaru (61), ultimul gol al rundei fiind consemnat tot în Banat, acolo unde a înscris Plămadă (84).
Cu penalty-ul de duminică, Bogdan Rusu l-a egalat ca număr de reuşite pe liderul golgeterilor, senegalezul Ndiaye (Ripensia), dar spre deosebire de acesta, care a marcat doar din acţiune, atacantul sibienilor a punctat de două ori de la punctul cu var.
În ceea ce priveşte meciul de la Timişoara, ASU Poli a reuşit să întrerupă seria pozitivă a Luceafărului, care s-a prezentat pe stadionul Ştiinţa cu moralul ridicat după cele trei victorii consecutive consemnate în campionat.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro