Dunărea Călăraşi i-a prezentat pe cei doi dâmboviteni HONCIU ŞI ISPAS SUNT JUCĂTORII NOU-PROMOVATEI

Mihai ROŞOIU

Dunărea Călăraşi, nou-promovată în Liga I, i-a transferat pe Stelian Cucu, ultima oară la FC Botoşani, Georgian Honciu şi Denis Ispas, ambii veniţi de la ACS Şirineasa, formaţie nou-promovată în Liga 2.
Cucu a semnat un contract valabil un sezon, în timp ce Honciu şi Ispas au semnat pentru doi ani.
„Georgian Honciu este un mijlocaş care şi-a făcut deja o carte de vizită în fotbalul românesc. Sunt sigur că va fi o surpriză plăcută nu doar pentru Dunărea, ci şi pentru Liga I. Iar Denis Ispas este un jucător cu multe calităţi, pe care ni l-am dorit încă din iarnă. Nu s-a putut însă, iar din această vară a devenit jucătorul nostru, semnând un contract valabil pe următorii doi ani. Îi urăm bun venit şi am toată încrederea că va deveni un stâlp de nădejde al defensivei noastre”, a declarat preşedintele executiv al Dunării, Florin Brişan.
Directorul sportiv Sorin Boiangiu s-a declarat mulţumit de achiziţiile de până acum ale clubului. „Stelian Cucu e un mijlocaş central cu experienţă. Sunt sigur ca ne va ajuta în noul sezon. Până acum am reuşit transferuri de top, jucători de renume cu experienţă”, a afirmat Boiangiu.
Mijlocaşul Stelian Cucu (28 de ani) a evoluat în cariera sa la Dunărea Galaţi, Concordia Chiajna, Oţelul Galaţi şi FC Botoşani. Tot mijlocaş, Georgian Honciu (29 de ani) a jucat la Chindia Târgovişte, AFC Fortuna Poiana Câmpina, CS Mioveni şi ACS Şirineasa, în timp ce fundaşul Denis Ispas (24 de ani) a evoluat până acum doar la Chindia Târgovişte şi ACS Şirineasa.
De la promovarea în Liga 1, echipa lui Dan Alexa a mai transferat trei fotbalişti: fundaşul dreapta macedonean Filip Gligorov (24 de ani), atacantul senegalez Ndiaye Mediop (27 de ani) şi mijlocaşul spaniol Aitor Monroy (30 de ani).
Lotul Dunării Călăraşi s-a reunit la începutul săptămânii, iar miercuri dimineaţă a efectuat vizita medicală. În aceste zile, nou-promovata în Liga 1 se află la Snagov, într-un prim stagiu de pregătire.
La 24 iunie, Dunărea va pleca pentru două săptămâni în Turcia, la Bolu, pentru un stagiu de pregătire în care va disputa şi trei partide de verificare, cu Neftchi Baku (28 iunie), Levadia Tallinn (30 iunie) şi Volyn Lutsk (4 iulie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MORENARUL ANDREI IVAN A SEMNAT CU RAPID VIENA

Vârful dâmboviţean, sub contract cu ruşii de la FC Krasnodar, a fost împrumutat pentru un sezon la Rapid Viena (Austria). Andrei Ivan este primul român din istoria clubului austriac şi va purta numărul 97. „Am vrut o schimbare după sezonul dificil din Rusia. Vreau să joc constant, am nevoie de […]