Published On: sâm, feb. 23rd, 2013

DUEL INEGAL! CS Municipal Târgovişte – Universitatea CSM Oradea. Astăzi, ora 16.00, Sala Sporturilor

nichiduta.ro

csmLa mai puţin de 24 de ore de la startul partidei din Euroligă cu Sparta&K Moscova, campioana joacă un meci de campionat împotriva „lanternei roşii”, Universitatea CSM Oradea. Gruparea dâm-boviţeană porneşte cu prima şansă, mai ales că în faţa sa se va afla singura prim divizionară care nu a izbutit până acum să câştige vreun joc în actuala stagiune competiţională.
Cele 14 partide din Euroligă au aglomerat serios programul intern al formaţiei pregătite de Florin Nini. În cazul în care Municipal va învinge Sparta&K Moscova, lucrurile se vor complica şi mai mult, pentru că va fi nevoie de un al treilea meci decisiv, care s-ar disputa în capitala Rusiei, pe 27 februarie. În eventualitatea în care târgoviştencele se vor înclina şi în meciul doi din play-off-ul Euroligii, va urma o săptămână extrem de aglomerată pe plan intern. Mai exact, pe 27 şi 28 februarie ar trebui să se dispute meciurile restanţă cu CSU Alba lulia şi Universitatea Cluj Napoca, ambele în deplasare. Vestea bună este că, în weekend-ul viitor, Municipal va avea etapă liberă după ce formaţia din Târgu Secuiesc s-a retras din campionat.
Astfel, campioana României va juca 4 partide oficiale în mai puţin de o săptămână, asta dacă nu cumva în urma meciului cu Sparta&K Moscova va fi necesar un duel decisiv în Vidnoje Arena, din capitala Rusiei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro