Published On: sâm, mart. 23rd, 2013

DUBLU EŞEC Echipa de volei a CSM Târgovişte a pierdut ambele meciuri amicale de la Piatra Neamţ

nichiduta.ro

voleiLidera seriei A2 vest din voleiul feminin românesc a jucat două meciuri amicale cu V.C. Unic LPS Piatra Neamţ, una dintre formaţiile cu state vechi în primul eşalon. Spre deosebire de meciurile din campionat, unde în acest sezon a defilat, CS Municipal Târgovişte a fost nevoită să se recunoască învinsă în ambele dueluri disputate sub Pietricica. În primul meci elevele lui Alexandru luhasz au pierdut cu 0 – 3, la capătul unei partide în care dâmboviţencele au contat doar în setul inaugural, pe care l-au pierdut la – 21.
O zi mai târziu, aceleaşi distribuţii s-au înfruntat în sala din Piatra Neamţ, însă scorul a fost acelaşi. Moldovencele au câştigat cu 3 – 0 (25 – 9, 25 – 17, 25 – 12 ), confirmând superioritatea eşalonului în care evoluează, dar şi faptul că se află în plin campionat, în vreme ce târgoviştencele nu au mai jucat de aproape o lună.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro