Dublă premiere a Consiliului Judeţean Dâmboviţa în cadrul Galei Fondurilor Structurale, ediţia 2017

In cadrul celei de a II-a ediţii a Galei Fondurilor Structurale, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a fost premiat, pentru două proiecte derulate în cadrul POR 2014 – 2017, respectiv „Lucrări de modernizare a infrastructurii SC Moreni Parc Industrial SA”, în valoare de 52.504.800,00 lei, şi „Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii tehnice pentru creşterea potenţialului turistic al Peşterii Ialomiţei din Masivul Bucegi, judeţul Dâmboviţa”, în valoare de 6.415.654,31 lei.
Deschiderea galei, derulată sub genericul „Succesul e molipsitor”, a fost realizată de către Corina Creţu, comisar european pentru politici regionale, Marius Nica, ministru delegat pentru fonduri europene, şi Dragoş Jaliu – partener Structural Consulting Group.
Evenimentul a avut loc la Bucureşti şi a fost organizat de Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting, acţiune prin intermediul căreia au fost acordate premii proiectelor de succes din România finanţate din fonduri europene, dar şi din surse alternative, proiecte ce au adus schimbări reale în viaţa comunităţilor în care au fost implementate.
Premiile au fost înmânate reprezentanţilor Consiliului Judeţean Dâmboviţa (Mădălina Breazu, şef Serviciu – Direcţia Programe Europene şi Oana Ivanov, şef birou – Biroul Comunicare, Relaţii Externe), de către Marius Nica, Ministrul Delegat pentru Fonduri Europene, în cadrul secţiunilor „Infrastructura pe catwalk” şi „Bucuroşi de oaspeţi”.
Prima ediţie a Galei Fondurilor Structurale a fost organizată în anul 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Colonelul Matei Viorel Dumitru, numit inspector şef al I.J.J. Dâmboviţa

In urma promovării concursului de ocupare a funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, col. Matei Viorel Dumitru a fost numit astăzi, oficial, în această funcţie. Pentru acest eveniment, din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a participat col. Medvichi Cezar, adjunctul inspectorului general. Cu acest prilej, […]