DUBLĂ PENTRU DÂMBOVIŢEANUL PĂTULEA

Mihai ROŞOIU

patuleaFC Farul a reuşit, sâmbătă, să o învingă pe Dunărea Călăraşi, în deplasare, scor 3-2 (Pătulea 37, 75, Chiţu 72/Ale-xandru 84, Kanda 90+3), într-o partidă contând pentru etapa a lX-a a play-off-ului Ligii a ll-a, Seria l, la fotbal.
Înaintea partidei toată lumea o vedea victimă sigură pe Farul, ţinând cont de umilinţele suferite în cele două dueluri de la malul mării din acest sezon, încheiate cu victoriile dunărenilor, scor 6-2 şi 6-0. Revanşa a venit într-un moment important pentru Dunărea Călăraşi, care avea mare nevoie de victorie în lupta pentru promovare, anunţă Cuget Liber.
Din cauza absenţelor din defensivă, tehnicianul „marinarilor”, Ion Barbu, l-a utilizat în centrul apărării pe atacantul Alexandru loniţă, iar improvizaţia a fost cu noroc. Victoria Farului se datorează şi multiplelor intervenţii salvatoare ale tânărului portar Dinu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Teatrul "Tony Bulandra" Acei actori minunaţi şi magnificele lor păpuşi

Astăzi, Centrul Cultural Pucioasa, Teatrul „Tony Bulandra”, secţia teatru pentru copii, prezintă, la orele 9.30, respectiv 11.30, spectacolul „Vasilache şi Mărioara”, două personaje clasice, reprezentative pentru teatrul de păpuşi românesc, pline de umor, gata să binedispună publicul, indiferent de vârsta acestuia. Este un spectacol în care apar atât actorii, cât […]