Published On: mar, feb. 26th, 2013

„DUBLĂ” ÎN ARDEAL

nichiduta.ro

CSM-TargovisteCSU Alba lulia – CSM Târgovişte, astăzi, ora 18.00; Universitatea Cluj – CSM Târgovişte, joi, ora 13.00

După eliminarea din Euroligă, CS Municipal Târgovişte se va concentra exclusiv pe meciurile din competiţiile interne, respectiv cupă şi campionat. La mijlocul acestei săptămâni, fetele lui Florin Nini vor juca două meciuri restanţă în Liga Naţională Feminină de Baschet, la mai puţin de 24 de ore diferenţă. Primul examen pentru Municipal şi cel mai important este cel de azi, când campioana va da piept cu CSU Alba lulia, una dintre pretendentele la un loc în finala campionatului şi semifinalistă a Cupei României. Echipa ardeleană ocupă locul 5 în ierarhia primei divizii, iar în actualul sezon regulat au pierdut deja de 6 ori. Chiar şi aşa meciul de la Alba lulia se anunţă extrem de dificil pentru formaţia dâmboviţeană, care nu are voie să facă paşi greşiţi. Rebecca Tobin, Amanda Thompson şi Katia Abramzon sunt principalele marcatoare ale Universităţii, însă cinciul de bază este cu adevărat redutabil. În acest sezon regulat, Alba a pierdut inexplicabil câteva meciuri, ceea ce a dus la demiterea lui Tomas Bilek de pe banca tehnică şi înlocuirea acestuia cu sârbul Miroslav Popov. De la venirea lui Popov lucrurile s-au îmbunătăţit pentru gazdele meciului de azi, iar meciul din sala ardeleană poate fi considerat un adevărat derby.
Mâine, campioana va juca la Cluj împotriva fetelor de la Universitatea. Aflată în plin proces de reconstrucţie, gruparea de la poalele Feleacului va încerca să facă faţă unui duel cu o formaţie care în urmă cu câteva zile era învinsă greu de Spartak Moscova. Adriana Pricop, Luminiţa Manta sau lulia Răileanu sunt jucătoare care au evoluat şi pentru Târgovişte în trecut şi care vor face parte din lotul Clujului pentru meciul cu CSM.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro