DUBLĂ DE SENZAŢIE PENTRU ANDREI IVAN

Mihai ROŞOIU

Împrumutat de Krasnodar la Rapid Viena în această vară, Andrei Ivan a reuşit o dublă în primul său meci oficial disputat în tricoul austriecilor. Atacantul român de 21 de ani a înscris primul şi ultimul gol al echipei vieneze în disputa câştigată cu 5-0, în Cupa Austriei, în faţa unei formaţii din liga a 3-a, FC Kufstein.
De doar 5 minute a avut nevoie Andrei Ivan pentru a marca primul său gol într-un meci oficial la Rapid Viena. Jucătorul cotat la 1,2 milioane de euro a rămas singur cu portarul advers, pe care l-a învins fără probleme. Până la pauză echipa lui Ivan a mai marcat de două ori prin Berisha şi Knasmullner. Schwaba făcut 4-0 la reluare, iar Andrei Ivan a închis tabela în minutul 62.
Înainte de plecarea în Austria, atacantul român a jucat doar nouă meciuri pentru Krasnodar (şapte în campionat, unul în Cupă şi unul în Europa League) şi nu a înscris nici-un gol în Rusia. Ivan a fost cedat sub formă de împrumut pentru un an la Rapid Viena, austriecii având şi o clauză prin care îl pot transversa definitiv la finalul sezonului 2018/2019.
21 de ani are Andrei Ivan.
1,2 milioane de euro e cota atacantului român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MECIURILE DE LIGA A II-A SE VĂD LA DIGI TV, TELEKOM SPORT ŞI LOOK TV

Federaţia Română de Fotbal anunţă încheierea licitaţiilor demarate la 15 iunie 2017 privind atribuirea dreptului de transmisie a meciurilor de fotbal disputate în Cupa României şi în Liga 2 Casa Pariurilor, în următoarele trei sezoane. În urma analizării tuturor ofertelor primite, ambele licitaţii au fost câştigate de Clever Media Network, […]