DSVSA Dâmboviţa pune în funcţiune o secţie de biologie moleculară cu tehnică RT-PCR pentru investigarea virusului SARS-Cov-2

0 0

APARAT PCR ULTRAMODERN şi o nouă secţie de biologie moleculară şi analiză genetică la DSVSA Dâmboviţa pentru depistarea virusului SARS-Cov-2. Dr. Sandu Tolea, directorul DSVSA Dâmboviţa face performanţă în instituţia pe care o conduce.
Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Dâmboviţa a reuşit să finalizeze procedura de achiziţie a unui aparat ultramodern pentru diagnosticarea SARS-CoV-2 şi a unor boli la animale. În zilele următoare aparatul urează să ajungă în dotarea DSVSA Dâmboviţa. Valoarea aparatului se ridică la 380.000 de lei şi a fost suportată integral din bugetul instituţiei.
Totodată, dr. Sandu Tolea, directorul DSVSA Dâmboviţa şi-a dat tot interesul şi a amenajat şi o nouă secţie de biologie moleculară şi analiză genetică la DSVSA Dâmboviţa pentru depistarea virusului SARS-Cov-
2.
Dr. dr. Sandu Tolea, directorul DSVSA Dâmboviţa, ne-a declarat că este dispus ca în baza unui protocol de colaborare să pună la dispoziţia cadrelor medicale specializate din carul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte această linie completă de diagnosticare a virusului SARS-Cov-2.

DSVSA Dâmboviţa şi-a manifestat mereu interesul pentru reînnoirea aparaturii din cadrul Laboratorului Sanitar Veterinar şi pentru Siguranţa Alimentelor, inclusiv prin accesarea de proiecte cu finanţare europeană.
În acest sens, DSVSA Dâmboviţa, mai are în desfăşurare prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice, procedura pentru achiziţia unei alte linii complete de echipamente performante cu care se vor putea realiza, în egală măsură, şi teste pentru depistarea noului coronavirus.
Experienţa, responsanbilitatea şi un managent bun îşi spun cuvântul la DSVSA Dâmboviţa.
DSVSA Dâmboviţa va sprijini cu toate forţele de care dispune, atât materiale cât şi umane, autorităţile publice implicate în tratarea, prevenirea şi combaterea pandemiei COVlD-19.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PSD Dâmboviţa: Guvernarea PSD a fost cea mai eficientă, Economia a crescut, ţara s-a dezvoltat, românii au avut mai mulţi bani în buzunare şi au dus-o mai bine

PSD Dâmboviţa prin vocea purtătorului de cuvânt, Costin Cozma a făcut o primă radiografie a realizărilor Guvernării PSD. Mai mult, purtătorul de cuvânt, Costin Cozma a spus că PSD se aşteptăm, în perioada următoare, mai ales că se apro-piecu paşi repezi de debutul campaniei electorale, ca preşedintele României, Klaus lohannis, […]