Published On: sâm, iun. 29th, 2013

Drum liber spre mare

nichiduta.ro

drumŞoferii nu vor mai fi nevoiţi să achite taxa pentru Autostrada Soarelui. Această facilitate va fi aplicată în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, pe toată durata verii. Această decizie a fost luată ca urmare a plângerilor făcute de şoferii care, în minivacanţa de Rusalii, au trebuit să aştepte şi două ore pentru a putea plăti taxa de autostradă la staţia de taxare Feteşi, rândul de maşini întinzându-se pe o distanţă de 20 de kilometri. Obligativitatea plăţii taxei pe Autostrada Soarelui a fost eliminată, pentru sfârşitul de săptămână, prin ordinul secretarului de stat, la solicitarea premierului Victor Ponta.
Astfel, începând cu sfârşitul acestei săptămâni şi până la 31 august inclusiv, în intervalul vineri, ora 06:00-duminică, ora 24:00, nu va mai fi percepută o taxă pe Autostrada Soarelui. Premierul a precizat că a cerut să se renunţe la această taxă pentru a se fluidiza circulaţia pe drumul spre mare.
O masură similară a fost aplicată şi în vara anului trecut, doar pentru luna august, când Ministerul Transporturilor a decis că şoferii care merg vinerea spre mare şi cei care se întorc duminica nu vor mai plăti taxa pentru trecerea podului peste Dunăre. Astfel, taxa de pod a fost suspendată în toate zilele de vineri pentru sensul de mers Bucureşti-Constanţa şi în cele de duminică pentru sensul de mers Constanţa-Bucureşti. în celelalte zile, taxa a fost plătită.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro