Dramă la una dintre adversarele Chindiei Târgovişte DOI MEMBRI DIN STAFF-UL DUNĂRII CĂLĂRAŞI AU MURIT ÎN ACCIDENT DE MAŞINĂ

Accident tragic în care a fost implicată o maşină a clubului Dunărea Călăraşi, din Liga 2. La întoarcerea de la Brăila, unde echipa lui Dan Alexa a jucat în etapa a 16-a, unii dintre membrii staffului tehnic ai echipei din Călăraşi au fost implicaţi într-un accident în urma căruia două persoane au murit, iar una se află în comă. Maşina în care se aflau oficialii Dunării a fost lovită în plin de un autovehicul intrat pe contrasens, în localitatea Drajna Nouă, în judeţul Călăraşi.
„În această seară, la întoarcerea de la meciul disputat la Brăila, o maşină aparţinând clubului nostru în care se aflau membrii staff-ului tehnic a fost implicată într-un tragic accident rutier. Componenţii echipei noastre sunt în stare stabilă şi sunt supuşi unor investigaţii la Spitalul Judeţean Călăraşi”, sună comunicatul sec al clubului Dunărea.
Din informaţiile ProSport, în urma impactului frontal dintre cele două maşini au rezultat doi morţi şi o altă persoană aflată în comă, toţi din maşina care a provocat accidentul. Membrii staffului Dunării implicaţi în accident şi care s-au ales cu problemesunt Nicolae Iorga, maseur, cu fractură de bazin, respectiv Alexandru Munteanu, magazionerul clubului, cu probleme cu scalpul. Ambii au fost trimişi la Bucureşti pentru investigaţii, la spital. Ceilalţi doi oameni din stafful echipei aflaţi în maşină sunt George Coman şi Fenghea Ion, delegaţi.
Dunărea Călăraşi a remizat, miercuri, la Brăila, cu Dacia Unirea, scor 1-1, în etapa a 16-a din campionatul Ligii 2, şi a pierdut prima poziţie în clasament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ARESTAŢI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate Dâmboviţa, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmboviţa, au descins la domiciliile unor persoane bănuite de operaţiuni cu droguri de risc. Patru bărbaţi au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi preventiv. La data de 7 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului […]