Dragomireşti a intrat în lupta cu COVID-19

Dragomireşti a intrat în lupta cu COVID-19. În localitate au fost confirmate patru cazuri de COVID-19. Oameni buni, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Dâmboviţa au fost confirmate nu mai puţin de 30 de cazuri noi de COVID-19. Clar, vorbim de o explozie de cazuri COVID-19. Nu mai
puţin de 75 de localităţi dâmboviţene din cele 89 sunt deja lovite de COVID-19.
Administraţia locală de la Dragomireşti, condusă de primarul Dragoş Vlădulescu şi vicepri-marul Marian Titu Vasile, se numără printre administraţiile dâmboviţene care încă din luna martie, a luat o serie de măsuri privind prevenirea răspândirii COVID-19, în comunitatea pe care o conduce.
Primăria Dragomireşti a avut şi o amplă acţiune ce a vizat cumpărarea de măşti şi mănuşi pentru toţi locuitorii

comunei. S-au făcut ample acţiuni de dez-infecţie în întreaga comună Dragomireşti însă inamicul COVID-19 îşi spune acum cuvântul.
Primarul Dragoş Vlădulescu nu a întârziat să facă un apel public la toţi locuitorii din comuna Dragomireşti, rugân-du-i ca în această perioadă să dea dovadă de calm şi responsabilitate, să respecte cu sfinţenie regulile impuse de autorităţi.
Mai mult, edilul Dragoş Vlădules-cu nu a ezitat să le transmită concetăţenilor că în această perioadă destul de dificilă, având în vedere explozia de cazuri de COVID-19 de la nivelul judeţului Dâmboviţa, să evite deplasările dacă nu reprezintă o urgenţă şi să poarte masca de protecţie.
„Din motive independente de voinţa noastră şi în ciuda tuturor eforturilor pe care fiecare dintre noi le-am făcut atât pe perioada stării de urgenţă cât şi pe durata stării de alertă, prin respectarea măsurilor de distanţare socială, a regulilor de igienă personală precum şi purtatul măştii în spaţiile închise, se pare că nici comuna noastră n-a fost ocolită de virusul SARS-CoV-2. Până la această dată, pe raza comunei, a fost confirmate un număr de 4 cazuri diagnosticate cu infecţie cu Coronavirus, persoane care în prezent se află internate, iar persoanele cu care acestea au intrat în contact direct se află în izolare la domiciliu.
Facem apel la calmul şi responsabilitatea dumneavoastră, întrucât toate cazurile confirmate sunt asimptomatice şi nu este cazul să intraţi în panică şi situaţia să se amplifice ţinând cont de faptul că nu a fost vina lor pentru că au contactat acest virus.
De aceea apelez la spiritul civic al fiecăruia dintre dumneavoastră să fim calmi, să respectăm regulile impuse de autorităţi. Am fost, sunt şi voi fi aproape de dumneavoastră la orice oră din zi si din noapte, oferidu-vă spriinul.
STAŢI ACASĂ!! FIŢI RESPONSABILI!! AVEŢI GRIJĂ DE VOI ŞI DE CEI DRAGI!! EVITAŢI SĂ VĂ EXPUNEŢI!! PURTAŢI MASCĂ!!
DOAMNE AJUTĂ!”, acesta este mesajul primarului Dragoş Vlădulescu pentru locuitorii comunei Dragomireşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Crucea Roşie Română a împlinit 144 de ani de activitate umanitară continuă şi constantă

144 de ani în care a valorificat spiritul voluntariatului pentru a-i ajuta pe cei care au avut cea mai mare nevoie.Cu grija şi cu implicarea lor, generaţii de voluntari au făcut bine în viaţa a milioane de oameni. Dăruirea acestor oameni care şi-au oferit constant energia, priceperea, voinţa şi ideile […]