Dpt. Oana Vlăducă, Pro România, întrebare adresată ministrului Transporturilor

Încă din prima zi a sesiunii parlamentare, dpt. Oana Vlăducă, Pro România, s-a adresat Ministerului Transporturilor, solicitând explicaţii privind întârzierea proiectului de modernizare a DN 71 Bâldana-Târgovişte-Sinaia şi DN 7, între Bâldana şi Titu.
Extrem de acidă, Oana Vlăducă a punctat: „Observ că realizarea acestor investiţii se transformă într-un eşec perpetuu, o emblemă a neputinţei guvernamentale. E de neacceptat ca, de atâţia ani, în fiecare sesiune parlamentară, deputaţi şi senatori ai judeţului să semneze întrebări şi interpelări către Ministerul Transporturilor pe aceste subiecte. Este un blocaj absurd pe care nimeni nu-l poate înţelege. Ca atare vă întreb şi eu, din nou, domnule ministru: Care este stadiul celor două proiecte menţionate şi care sunt motivele întârzierilor acumulate?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmbovita: Rata şomajului a urcat la 3,56%

La sfârşitul lunii iulie 2019, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa erau înregistraţi 6810 şomeri (din care 3252 femei), rata şomajului fiind de 3,56%. Comparativ cu luna precedentă, când rata şomajului a fost de 3,45%, în această lună acest indicator a înregistrat o creştere cu 0,11 […]