Published On: joi, iun. 13th, 2019

Dpt. Oana Vlăducă Parlamentarii Pro România vor vota la vedere moţiunea, dar nu vor semna textul

nichiduta.ro

Dpt. Oana Vlăducă a explicat într-o conferinţă de presă decizia Pro România de a vota moţiunea de cenzură, în condiţiile în care parlamentarii partidului nu vor semna textul acesteia:
„Parlamentarii Pro România vor vota „la vedere” moţiunea de cenzură, dar nu vor semna textul. Nu vrem să fim noi acuzaţi că am salvat Guvernul Dăncilă. Nu semnăm pentru că avem motivele noastre pentru a demite guvernul.” Oana Vlăducă a amintit în acest context că PSD are Congres pe 29 iunie, un congres „cu cuţitele în aer” şi că este nevoie de inteligenţă politică pentru ca moţiunea să treacă. Trebuie atraşi parlamentari PSD şi, în mod logic, calendarul moţiunii trebuie să fie după congres, când vor fi mari nemulţumiri în unele tabere şi mulţi parlamentari social democraţi nu vor mai fi dispuşi să îşi susţină guvernul.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro