Published On: vin, mai 30th, 2014

Dpt. Georgică Dumitru, preşedintele PC Dâmbovita: „Scorul foarte bun denotă buna colaborare din Alianţă”

nichiduta.ro

georgica dumitru„Rezultatele obţinute în Dâmboviţa, la alegerile europarlamentere ne dau speranţa că lucrurile evoluează în sens pozitiv. In alianţa PSD-PC-UNPR a fost unitate şi Partidul Conservator şi-a făcut datoria, chiar dacă au fost unii care au băgat băţul prin gard. Aş vrea să mulţumesc colegilor mei pentru efortul depus şi seriozitatea cu care şi-au făcut datoria” – a declarat dpt Georgică Dumitru, preşedintele PC Dâmboviţa.
Acesta a subliniat faptul că scorul Alianţei pe Dâmboviţa este foarte bun, în primele cinci din ţară, ceea ce, în opinia sa, denotă buna colaborare la nivel de judeţ.
„Pentru colegii din filială a fost un exerciţiu foarte bun, mai ales pentru aceia care au fost la prima confruntare electorală. Mai e puţin timp până la alegerile prezidenţiale şi este nevoie de mai multă înţelegere. P.C. şi-a făcut datoria şi am speranţa că, de la o zi la alta, vom avea mai mulţi simpatizanţi” – a spus liderul PC Dâmboviţa.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro