Dpt. Cezar Preda. PNL: „Poţi face ceva pentru comunitate şi ca parlamentar de opoziţie, dacă ai voinţă să rezolvi problemele”

În calitate de parlamentar de Dâmboviţa, deputatul liberal Cezar Preda a întreprins numeroase demersuri pentru promovarea de proiecte şi urgentarea unor investiţii de interes public în plan local ori la nivel de judeţ. Printre acestea se numără intervenţiile la Ministerul Transporturilor şi interpelarea ministrului Răzvan Cuc, în legătură cu necesitatea unor lucrări de reabilitare şi consolidare a pasarelei peste calea ferată de la Găeşti, de pe DN 61._
În prima parte a lunii martie, deputatul Cezar Preda s-a adresat direct ministrului Transporturilor, a semnalat a starea avansată de deteriorare a pasarelei şi faptul că, pe fondul traficului intens spre şi dinspre Autostrada Bucureşti-Piteşti, este pusă în pericol siguranţă circulaţiei. La această dată suntem în măsură să informăm că aceste intervenţii nu au rămas fără ecou, dimpotrivă. Ministerul Transporturilor, prin CNADNR, a demarat procedurile de achiziţii publice pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare şi consolidare. „Poţi face ceva pentru comunitate şi ca parlamentar de opoziţie, dacă ai voinţa şi determinarea necesare să rezolvi problemele oamenilor şi comunităţilor în care aceştia trăiesc.”-a concluzionat deputatul liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Alocare de 15 milioane de euro, pentru Schema de ajutor de stat "Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite"

Agenţia de Plăţi şi intervenţie pentru Agricultură informează ca, in perioada 16 septembrie 2019, ora 09.00 – 13 decembrie 2019, ora 14.00, se desfasoara a patra sesiune de depunere a cererilor de sprijin pentru Schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite” Submăsurii 8.1 […]