Două persoane, la un pas să fie mistuite de flăcări

Pompierii au intervenit in Găeşti pe strada Vladimir Streinu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexa gospo-darească. S-a acţionat cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dintre care una de la Garda Vişina şi un echipaj SAJ. Au fost două victime cu arsuri care au primit asistenţă medicală de la echipajele specializate, ulterior fiind preluate şi transportate la CPU Găeşti .
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la anexă- o baracă pe o suprafaţă de cca. 40 mp. Focul a fost localizat şi lichidat în scurt timp de la sosirea pompierilor. Update Găeşti: Cele două persoane se pare că locuiau în baraca incendiată. Pompierii au găsit cele doua persoane în afara spaţiului incendiat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Avertismentul meteorologilor, revin furtunile dar şi canicula

Meteorologii trag un semnal de alarmă că ciclonul prezent deasupra Mării Negre se va deplasa, în următoarele 24 de ore, spre zona de est a ţării. Sunt aşteptate ploi torenţiale ce pot ajunge la cantităţi de 80 de litri pe metru pătrat.În următoarele 24 de ore se va apropia de […]