Două ordine de protecţie, emise la Răcari

Poliţiştii din Răcari, prin structura de ordine publică, au emis ordine de protecţie provizorii pe numele a două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere.
În dimineaţa zilei de 3 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au fost sesizaţi de către o femeie, din localitatea Ghimpaţi, cu privire la faptul că, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, a fost lovită de nişte rude şi ia fost spart un telefon mobil.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că victima nu prezintă urme de vizibile de violenţă şi nu a solicitat sprijinul ambulanţei pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele bănuiţilor sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere.
Totodată, pe numele celor doi, poliţiştii de la ordine publică au emis două ordine de protecţie provizorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Zeci de intervenţii ale pompierilor dâmboviţeni

În ultima săptămână, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 24 evenimente: patru incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), un incendiu de vegetaţie, şase acţiuni pentru asigurare zonă, cinci acţiuni pentru asistenţă persoane, […]