Două noi hale construite la Parcul Industrial Moreni

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa a participat la inaugurarea unei investiţii importante pentru dezvoltarea economică a judeţului. Este vorba despre darea în folosinţă a două noi hale industriale în SC Parc Industrial Moreni SA, entitate al cărei acţionar unic este CJD. Cu o suprafaţă de 500 mp fiecare, halele sunt construite pe structură metalică şi au asigurate toate utilităţile (energie electrică, gaze, apă, canalizare). De asemenea, acestea beneficiază de dotări specifice care asigură rezistenţă la incendiu (gradul III) şi uşi cu acţionare electrică şi pot răspunde atât nevoii întreprinzătorilor de a desfăşura activităţi de producţie, cât şi creării unor condiţii de lucru corespunzătoare. Investiţia, finanţată de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, se ridică la valoarea de 1.700.000 lei.
Început în cursul acestui an, proiectul vizează nu doar creşterea atrac-tivităţii acestei zone pentru investitori, ci şi dezvoltarea sustenabilă a mediului de afaceri dâmboviţean.
Cu acest prilej, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a felicitat constructorul şi conducerea parcului pentru realizarea într-un timp scurt a acestei investiţii şi le-a urat succes în activitatea viitoare.
Alături de directorul SC Parc Industrial SA Moreni, Mihai Petrescu, la evenimentul de inaugurare au mai participat: primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Dâmboviţa, Cristi Puşcaru, reprezentanţi ai constructorului şi ai Direcţiei Generale Infrastructură Locală din cadrul CJD.
Societate cu capital de stat, SC Moreni Parc Industrial SA a făcut obiectul unui proiect de reabilitare a infrastructurii, finanţat din fonduri europene. În aceste condiţii, parcul industrial a devenit mai atractiv pentru rezidenţi.
Înfiinţat prin divizarea SC Automecanica Moreni SA, uzină din cadrul CN ROMARM SA, parcul industrial a avut şi are ca obiectiv principal crearea de locuri de muncă.
SC Moreni Parc Industrial SA şi-a început activitatea în anul 2002. În incinta Parcului Industrial Moreni, a cărui suprafaţă totală este de 25,2 ha, activează un număr de 42 societăţi comerciale, în care îşi desfăşoară activitatea 950 de salariaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reţinut pentru distrugere, prin incendiere

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 62 de ani, din Burduca, bănuit de comiterea infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută de art. 253, alin. 4 din Codul Penal.Din cercetări a reieşit că, în seara zilei de 21 iulie a.c., […]