Două noi contracte de lucrări, încheiate în data de 9 iulie 2020

La Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a semnat contractele de lucrări aferente a două obiective, ce vor fi finanţate în asociere cu unităţile administrativ-teritori-ale Vlădeni şi Valea Lungă.
Este vorba despre „Execuţie asfaltare 2,32 km drumuri în comuna Valea Lungă, judeţul Dâmboviţa”, proiect în valoare de 1.515.101,84 lei, şi „Reabilitare drumuri comunale pe lungimea de 2 km în comuna Vlădeni, judeţul Dâmboviţa”, obiectiv a cărui valoare totală este de 1.919.191,86 lei.
Contractele încheiate cuprind atât proiectarea, cât şi execuţia lucrărilor. Contribuţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa la realizarea obiectivelor amintite este de 50% pentru fiecare dintre acestea.
În perioada imediat următoare, administraţiile locale ale celor două localităţi vor emite ordinele de începere a prestării serviciilor de proiectare, urmând ca, după finalizarea întocmirii documentaţiilor şi emiterea autorizaţiilor de construire, să fie emis ordinul comun pentru începerea execuţiei lucrărilor. Termenul de finalizare pentru cele două obiective este de 12 luni.
Potrivit informărilor transmise de către unităţile administrativ-teritoriale cu care Consiliul Judeţean Dâmboviţa a încheiat contracte de asociere în intervalul 2019 – 2020, în perioada următoare se vor finaliza procedurile de achiziţie publică şi se vor semna şi alte contracte de lucrări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S.C. SILNEF S.R.L

S.C. SILNEF S.R.L., cu sediul social în Braşov, str. Mihai Viteazul, nr. 99, parter, camera 2, anunţă începerea demersurilor în vederea obţinerii autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de procesare zgură, în Târgovişte, Şoseaua Găeşti 9-11, jud. Dâmboviţa.Sugestiile şi contestaţiile populaţiei se primesc la sediul A.P.M. Dâmboviţa, str. Calea Ialomiţei, […]