Două milioane de euro pentru îmbunătăţirea nivelului de competenţe al personalului medical din Spitalul Judeţean

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte a avut loc conferinţa de lansare a proiectului „Sănătatea pe primul plan-pregătirea profesioniştilor din sistemul medical în Judeţul Dâmboviţa”, finanţat din fonduri europene prin Programul Operaţional Capital Uman. Proiectul are o valoare de 10,85 milioane de lei şi este implementat de Spitalul Judeţean, în calitate de beneficiar şi Societatea Română de Dermatologie, în calitate de partener. Grupul ţintă va fi constituit din 600 de medici şi asistenţi medicali, care îşi vor creşte nivelul de cunoştinţe şi competenţe prin participarea la cursuri şi activităţi practice în diferite locaţii, conforme specializărilor. Dintre cele 600 de persoane selectate, reprezentând aproape jumătate din personalul medical al spitalului, 90 vor participa la cursuri transfrontaliere.
La conferinţa de lansare, alături de echipa de implementare şi potenţiali membri ai grupului ţintă au participat managerul general, dr. Claudiu Dumitrescu, directorul medical Rodica Nicolae şi dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primăria Târgovişte reia programul de modernizare a infrastructurii stradale

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan a efectuat mai multe deplasări în teren, scopul fiind evaluarea stării infrastructurii stradale din mai multe cartiere. Cu acest prilej, edilul a precizat că, pe lângă lucrările aferente străzilor Crăiţelor şi Radu Gioglovan, în perioada următoare „se va interveni substanţial şi pe strada Constantin Brâncoveanu, […]