Published On: mie, iun. 12th, 2019

DOUĂ MEDALII PENTRU LUPTĂTORII DE LA CS TÂRGOVIŞTE

nichiduta.ro

Luptătorii Clubului Sportiv Târgovişte s-au evidenţiat din plin în finala Campionatului Naţional Individual Under 15, găzduită de Tulcea, la sfârşitul săptămânii trecute. Doi dintre sportivii antrenaţi de Cornel Cornea au revenit acasă cu medalii. Primul luptător de la CS Târgovişte care a urcat pe podium a fost Florin Măghiran, care a obţinut medalia de argint, în limitele categoriei 62 de kilograme. Al doilea sportiv al clubului dâmboviţean, care a intrat în posesia unei medalii, a fost Raul Ciucioiu. După o evoluţie bună într-una dintre finalele mici, acesta şi-a asigurat bronzul, la categoria 100 de kilograme.
Pe de altă parte, tot săptămâna trecută, Diana Vlăsceanu a reprezentat România la Campionatul European de lupte pentru juniori. La competiţia continentală, desfăşurată în Spania, Diana a concurat în limitele categoriei 76 de kilograme.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro