DOUĂ MEDALII DE BRONZ PENTRU PUGILISTELE DE LA CS TÂRGOVIȘTE

Mihai ROŞOIU

Două pugiliste de la Clubul Sportiv Târgoviște au încheiat cu fruntea sus ediția din acest an a Campionatului Național de Box feminin pentru cadete, junioare, tineret și senioare, găzduită de Sala Sporturilor din Năvodari, în perioada 5-12 septembrie.
La capătul unor evoluții bune, Florentina Simion și Ana Nae, antrenate de Gheorghe și Alexandru Stan, au cucerit medaliile de bronz. Prima sportivă a terminat pe treapta a treia a podiumului la cadeți, în limitele categoriei 70 de kilograme, iar a doua pugilistă a intrat în posesia bronzului la junioare, în limitele categoriei 74 de kilograme.
Cea de-a 20-a ediție a Campionatului Național de Box feminin a fost una extrem de disputată, iar la startul acesteia regăsindu-se peste 200 de pugiliste.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

bookbox Locuiri posibile femeia din creierul fiecăruia, de aurel udeanu, Editura Brumar

Poeții caută să își apropie tot felul de stări, stări care mai departe să îi poată locui, să se poată așeza firesc în interiorul lor și să se dezvolte independent, să crească și să își crească fiecare senzație pe care o pot muta mai apoi în cuvinte, pe care o […]