DOUĂ MEDALII DE ARGINT PENTRU CS TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU

Cele mai titrate luptătoare ale Clubului Sportiv Târgovişte au avut parte de rezultate foarte bune în Finala Campionatului Naţional pentru seniori, desfăşurată la Reşiţa, în acest week-end. Georgiana Filip-Paic şi Maria Cioclea, antrenate de Cornel Cornea, au reuşit să urce pe podiumul de premiere în urma evoluţiilor avute pe suprafaţa de tatami. La capătul unor prestaţii pe măsură, Georgiana a devenit vicecampioană a României, în limitele categoriei 62 de kilograme. În schimb, Maria a intrat în posesia medaliei de bronz, la categoria 50 de kilograme.
De asemenea, Dan Vlăsceanu s-a aflat şi el aproape de bronz, dar lipsa experienţei în astfel de concursuri l-a făcut să încheie concursul pe locul 5, în limitele categoriei 74 de kilograme.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Declaraţia unică se depune până la data de 31 iulie 2019

MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice – Ploieşti Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice – Dâmboviţa Biroul de Comunicare şi Servicii Interne Declaraţia unică se depune până la data de 31 iulie 2019 Agenţia Naţională de Administrare Fiscală ream inteşte contribuabililor că termenul […]