Published On: mar, apr. 9th, 2019

Două maşini incendiate în centrul municipiului Târgovişte

În noaptea de duminică spre luni, într-o parcare din centrul oraşului Târgovişte, pe bulevardul Libertăţii, două autoturisme sau făcut scrum. Din primele date se pare că focul a fost pus intenţionat la un autoturism BMW şi de aici flăcările s-au extins la un alt autoturism DUSTER, parcat lângă cel incendiat. Locatarii sunt cei care au dat alerta la 112 iar pompierii au ajuns imediat la faţa locului şi au reuşit să stingă flăcările violente. Cele două autoturisme au fost distruse în totalitate. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii care au deschis un dosar penal pentru distrugere. Având în vedere că la mijloc se pare că este vorba de o mână criminală, oamenii legii strâng probe pentru a stabili cu exactitate cauzele acestui incendiu.
Se pare că autoturismul BMW care a fost incendiat, fusese achiziţionat de nişte tineri în urmă cu câteva zile, în urma unui schimb de maşini cu un bărbat din judeţul Prahova şi nu reuşiseră să facă actele.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>