DOUĂ JUCĂTOARE ALE CSM-ULUI ÎN LOTUL NAŢIONALEI DE BASCHET FEMININ

Mihai ROŞOIU

Naţionala feminină a României s-a reunit în week-end la Timişoara şi a început de duminică seara pregătirile pentru FIBA Women’s EuroBasket 2021 Qualifiers sub comanda antrenorului principal Ayhan Avci. Pentru primele două meciuri oficiale din cadrul Grupei D, cu Danemarca şi cu Cehia, staff-ul tehnic coordonat de antrenorul turc a convocat 14 Acvile în pregătirile de la Timişoara. Partida dintre România şi Danemarca este programată să se dispute joi, 14 noiembrie, în Sala Sporturilor „Constantin Jude”, cu începere de la ora 18:00, întâlnirea urmând să fie transmisă în direct de DIGI SPORT. Biletele de intrare la meciul Acvilelor de la Timişoara pot fi achiziţionate de pe portalul bilete.ro.
Începând de duminică seara, naţionala feminina a României a intrat în febra primelor meciuri din cadrul FIBA Women’s EuroBas-ket 2021 Qualifiers, Acvilele urmând să se confrunte în această săptămână în cadrul Grupei D, cu selecţionatele similare ale Danemarcei şi Cehiei (n.n. – din această grupă mai face parte şi Italia). Astfel, sub comanda staff-ului tehnic condus de antrenorul principal Ayhan Avci, Acvilele au efectuat duminică seara un prim antrenament în Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timişoara, locaţie care va găzdui, joi, 14 noiembrie, de la ora 18:00, partida inaugurală din actuala campanie europeană împotriva naţionalei Danemarcei.
În perspectiva primelor partide oficiale din campania de calificare la FIBA Women’s EuroBasket 2021, staff-ul tehnic al naţionalei feminine, format din antrenorul principal Ayhan Avci şi antrenorii secunzi Muge Berkalp şi Miruna Crasnic, a convocat în pregătire următoarele 14 sportive: Annemarie Godri-Parau (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe) Tunde Kilin (Universitatea Cluj-Napoca) Alina Podar (CSM Satu Mare) Carla Popescu (CSM Satu Mare) Ecaterina Armanu (CSTB Olimpia CSU Braşov) Romina Filip (CSTB Olimpia CSU Braşov) Gabriela Irimia (CSM Târgovişte) Gabriela Marginean (Cukurova Basketbol) Nora Demeter (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe) Alexandra Ghiţă (CSM Târgovişte) Nicolett Orban (ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe) Elisabeth Pavel (Basket Costa l’Unicef) Adina Stoiedin (CSM Satu Mare) Ashley Walker (Passalacqua Basket Ragusa)
* Claudia Cuic (Galatasaray Istanbul) a fost convocată iniţial, dar s-a accident la meciul susţinut în cupele europene la Sf. Gheorghe
Partida inaugurală din Grupa D, dintre România şi Danemarca, este programată să se desfăşoare în data de 14 noiembrie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timişoara şi va fi transmisă în direct de DIGI SPORT. Tichetele de intrare la meci au preţul de 10 lei şi pot fi achiziţionate de pe portalul bilete.ro sau în ziua meciului de la casieria arenei bănăţene.
Reamintim că din actuala campanie de la calificare la FIBA Women’s EuroBasket 2021 învingătoarele celor nouă grupe vor obţine vizele pentru turneul final continental împreună cu alte cinci naţionale (cele mai bune cinci echipe clasate pe locul 2).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LECA ŞI BIC, IN ECHIPA ETAPEI A LPF

PORTAR Cătălin Căbuz (Viitorul / 23 de ani / 13 jocuri) – Pe lângă alte câteva intervenţii bune, a apărat al doilea penalty în acest sezon. Prinde pentru a treia oară echipa etapei. FUNDAŞI Ionuţ Larie (Gaz Metan / 32 de ani / 15 jocuri) – A fost ca un […]