Published On: mie, nov. 14th, 2018

Două investijii importante pentru comuna Răzvad

nichiduta.ro

La nivelul comunei Răzvad se lucrează de zor la două investiţii importante cu finanţare prin AFIR. Au început lucrările la podul de pe strada Poiana Mare, sat Gorgota. Proiectul are o valoare de aproximativ 600.000 de lei, este prin AFIR şi vizează construirea unui nou pod.
Edilul Emanuel Spătaru a ţinut să sublinieze că, datorită avizelor şi bicrocraţiei stufoase, lucrările au început destul de târziu, dar este încrezător că investiţia se va realiza în termenul stabilit.
Lucrările sunt avansate şi la reamenajarea curţii exterioare a Centrului de zi Răzvad
În plin proces de execuţie se află şi investiţia cu finanţare prin GAL ce vizează amenajarea unui loc de joacă modern, rigole pentru preluare apă şi grad împrejmuitor la Centrul de zi Răzvad. Valoarea investiţiei se ridică la 40.000 de euro.
Primăria Răzvad a contribuit cu suma de 18.000 de euro. Lucrările sunt în plin proces de execuţie. Investiţia va fi gata la finalul lunii noiembrie. Potrivit edilului Emanul Spătaru, în prezent peste 33 de copii beneficiază de serviciile centrului iar cheltuielile sunt suportate în totalitate de Primăria Răzvad. Centrul are ca scop: prevenirea abandonului şcolar, promovarea drepturilor copiilor, educaţia copiilor, ajutorarea copiilor aflaţi în dificultate economică şi dezvoltarea unor servicii sociale în folosul comunităţii.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro