Două investijii importante pentru comuna Răzvad

La nivelul comunei Răzvad se lucrează de zor la două investiţii importante cu finanţare prin AFIR. Au început lucrările la podul de pe strada Poiana Mare, sat Gorgota. Proiectul are o valoare de aproximativ 600.000 de lei, este prin AFIR şi vizează construirea unui nou pod.
Edilul Emanuel Spătaru a ţinut să sublinieze că, datorită avizelor şi bicrocraţiei stufoase, lucrările au început destul de târziu, dar este încrezător că investiţia se va realiza în termenul stabilit.
Lucrările sunt avansate şi la reamenajarea curţii exterioare a Centrului de zi Răzvad
În plin proces de execuţie se află şi investiţia cu finanţare prin GAL ce vizează amenajarea unui loc de joacă modern, rigole pentru preluare apă şi grad împrejmuitor la Centrul de zi Răzvad. Valoarea investiţiei se ridică la 40.000 de euro.
Primăria Răzvad a contribuit cu suma de 18.000 de euro. Lucrările sunt în plin proces de execuţie. Investiţia va fi gata la finalul lunii noiembrie. Potrivit edilului Emanul Spătaru, în prezent peste 33 de copii beneficiază de serviciile centrului iar cheltuielile sunt suportate în totalitate de Primăria Răzvad. Centrul are ca scop: prevenirea abandonului şcolar, promovarea drepturilor copiilor, educaţia copiilor, ajutorarea copiilor aflaţi în dificultate economică şi dezvoltarea unor servicii sociale în folosul comunităţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ZECI DE AMENZI APLICATE DE POLIŢIŞTII DÂMBOVIŢENI

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier au sancţionat contravenţional 77 de conducători auto pentru nere-spectarea regimului legal de viteză. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor comise de participanţii de la trafic. Acţiunea a vizat îndeosebi conducătorii auto care încalcă limita […]