Două gospodării din comuna Comişani, cuprinse de flăcări

În data 18 martie, în jurul orei 23:30, pompierii târgovişteni au fost alertaţi pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie din satul Lazuri, comuna Comişani.
Imediat, 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă (ASAS) şi un echipaj de ambulanţă SMURD de la Detaşamentul Târgovişte sau deplasat la locul evenimentului, unde au găsit incendiul manifestându-se la nivelul acoperişului locuinţei şi la o anexă gospodărească (magazie din lemn).
Proprietara a avut un atac de panică, fiind asi

stată medical de paramedicii SMURD.
După mai bine de două ore de luptă cu flăcările pompierii au reuşit să lichideze incendiul, în care au ars: o magazie din lemn (în care se aflau aparatură electrocasnică, obiecte de mobilier şi materiale textile) şi acoperişul casei pe o suprafaţă de cca. 100mp. Flăcările s-au extins şi la acoperişul unei locuinţe situată în imediata vecinătate, care a ars pe o suprafaţă de cca. 80mp.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SFATURI PENTRU FOTBALIŞTI ÎN TIMPUL PANDEMIEI

Chiar în ziua aniversării sale, Horaţiu Baciu a aceptat să ofere câteva sfaturi pentru cei mai tineri practicanţi ai fotbalului în această perioadă specială şi să ne dezvăluie din secretele fotbaliştilor pentru un fizic de competiţie. După experienţa avută în staff-ul României U21, reprezentativă semifinalistă la Euro din 2019 şi […]