Două căprioare accidentate mortal, pe două drumuri diferite din judeţul Dâmboviţa

Poliţiştii din cadrul Secţiei Nr. 13 Poliţie Rurală Titu au fost informaţi telefonic de un tânăr de 18 ani, din localitatea Costeştii din Vale, cu privire la faptul că a acroşat cu autoturismul o căprioară. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 701, din direcţia Bolovani către Cornăţelu, în dreptul unei liziere, ar fi acroşat şi accidentat mortal o căprioară care i-ar fi apărut brusc pe direcţia de deplasare. În urma impactului, maşina a fost serios avariată.
Potrivit IPJ, au fost contactaţi reprezentanţii A.J.V.P.S Dâmboviţa, în vederea ridicării cadavrului animalului.
De asemenea, un alt tânăr, de 23 de ani, Măneşti, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional 72A, în afara localităţii Priseaca, a acroşat şi accidentat mortal o căprioară, care ar fi apărut inopinat pe partea carosabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Au debutat întâlnirile Grupurilor Tematice Regionale din Sud Muntenia!

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a organizat prima întâlnire a Grupurilor Tematice Regionale, în vederea actualizării Planului de Dezvoltare Regională 2021-2027 (PDR), etapă esenţială pentru pregătirea viitorului exerciţiu financiar. Astfel, evenimentul destinat competitivităţii, specializării inteligente şi digitalizării a fost deschis printr-o sesiune informativă ce a avut în vedere arhitectura […]