Donaţie la Spitalul Orăşenesc Găeşti, constând într-un aparat medical de ultimă generaţie, un Analizor

Emanuel Swedenborg spunea „Adevărata caritate este dorinţa de a fi folositor celorlaţi fără a avea gândul de a primi o recompensă”. Această maximă caracterizează pe deplin gestul familiei Cosmin şi Oana Voevodschi, care a făcut o donaţie Spitalului Orăşenesc Găeşti, constând într-un aparat medical de ultimă generaţie,un Analizor automat Mindray BS-380,de mare necesitate în activitatea Laboratorului de Analize Medicale al Spitalului Găeşti.
Se spune că dăruind, vei dobândi. Dacă darul pe care-l oferi izvorăşte din interiorul sufletului, atunci Dumnezeu care-şi are lăcaşul în suflet îţi vede darul şi te va răsplăti înzecit. Orice gând bun, orice încurajare, orice cadou mult dorit pe care-l oferi, va avea răsplată pentru tine. Oferim acum şi vom primi tot acum sau puţin mai târziu. Un gând bun care zboară de la noi şi se materializează într-o fapta bună poate schimba vieţi sau poate modifica atitudini. Aşa gândeşte şi familia Cosmin şi Oana Voevodschi, alegând să vină în sprijinul personalului medical de la Spitalul Orăşenesc Găeşti dar totodată să-şi ajute semenii aflaţi în suferinţă.
Managerul Spitalului Orăşenesc Găeşti, dr.Cristiana Seltea a spus că această donaţie reprezintă o gură de oxigen pentru unitatea spitalicească pe care o conduce. Totodată, managerul Cristiana Seltea a ţinut să mulţumească familiei Voevodschi pentru gestul impresionat.
Dr. Laura Stan, şeful Laboratorului de Analize Medicale al Spitalului Găeşti, a prezentat importanţa noului aparat medical. În semn de apreciere, conducerea Spitalului Orăşenesc Găeşti a acordat familiei Cosmin şi Oana Voevodschi, o plachetă şi o scrisoare de mulţumire.
Sufletul curat care se deschide către aproapele său va primi admiraţie, respect, iubire şi multe alte daruri. Cosmin Voevodschi este un om de afaceri găeştean care a reuşit în viaţă şi care, mai presus de orice îşi doreşte să întoarcă în comunitate o parte din câştigurile sale.
Sperăm ca exemplul familiei Voevodschi, să deschidă drumul către alte donaţii şi că vor veni şi alţi oameni să sprijine Spitalul Orăşenesc Găeşti şi de ce nu, şi alte unităţi spitaliceşti din judeţ şi din ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cu două proiecte eligibile, municipiul Târgovişte accesează 80% din fondurile alocate prin Axa 10 a POR în Regiunea Sud-Muntenia

Pentru a obţine finanţare prin Axa 10 a Programului Operaţional Regional 2014-2020, municipiul Târgovişte a depus primele două proiecte la nivel de regiune, fiind vorba aici de investiţii în infrastructura de educaţie. Proiectele vizează reabilitarea, extinderea şi dotarea şcolilor gimnaziale Matei Basarab şi Mihai Viteazul, valoarea totală reprezentând 80% din […]