Doi jandarmi – la încheierea mandatului de onoare

După 25 de ani de carieră militară doi subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa au trecut în rezervă cu drept la pensie.
Cei doi jandarmi în rezervă, plt. adj. şef (r) Păun Costel şi plt. adj. şef (r) Ghiorman Nicolae, şi-au desfăşurat activitatea, primul în domeniul pazei şi protecţiei instituţionale în municipiul Târgovişte, iar cel de-al doilea pe linie de ordine publică în localităţile Voineşti şi Gura Ocniţei.
In cadrul activităţii festive dedicate colegilor jandarmi, colonel Viorel MATEI, împuternicit Inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa le-a acordat celor doi diplome la încheierea mandatului de onoare în instituţia „Oamenilor de arme”, pentru devotamentul, profesionalismul, constanţa şi loialitatea manifestate de-a lungul carierei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Salvamontiştii dâmboviţeni au acordat sprijinul unui turist lovit de cal

În urma unui apel telefonic primit de salvamontioştii dâmboviţeni, s-a solicitat intervenţia în sprijinul unui turist aflat pe platoul Padina, mai exact în apropierea Centrului Naţional Salvamont. O echipă formată din nouă salvatori montani de la baza Salvamont Salvaspeo Peştera din cadrul Serviciului Public Judeţean Salvamont Salvaspeo Dâmboviţa a fost […]