Published On: mar, apr. 11th, 2017

Doi dâmboviţeni, protagonişti ai unui moment HORROR pe terenul de fotbal!

nichiduta.ro

Andrei Ivan (CSU Craiova) a căzut inert pe gazon după o ciocnire cu Mihai Bălaşa (FCSB). Morenarul a fost salvat de intervenţia promptă a portarului Florin Niţă, care i-a acordat instantaneu primul ajutor adversarului său.
Momente de groază la meciul CSU Craiova – FCSB! Fotbalistul Craiovei Andrei Ivan s-a prăbuşit inconştient pe gazon, în urma unui duel aerian cu Mihai Bălaşa. Ambulanţa a intrat de urgenţă pe teren pentru a-i acorda îngrijiri medicale.
Andrei Ivan a fost la un pas de moarteîn timpul partidei de duminică dintre CSU Craiova şi FCSB. Fotbalistul a căzut inconştient pe gazon, în urma unui duel aerian cu Mihai Bălaşa.
Portarul Florin Niţă a intervenit rapid, şi-a scos mănuşile şi l-a ajutat pe atacantul oltenilor să nu-şi înghită limba, înainte ca ambulanţa să pătrundă pe teren.
Arbitrul Marius Avram nu a fluierat nici măcar fault la intervenţuia lui Bălaşa, însă a fost nevoit să întrerupă meciul în momentul în care a văzut că Ivan nu se ridică de pe gazon.
Sora lui Andrei Ivan, prezentă la meci, a acuzat o stare de leşin, iar doi asistenţi au dus-o la ambulanţa intrată iniţial pe teren pentru fotbalist, unde a primit îngrijiri medicale.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro