Doi bărbaţi, din Şuţa Seacă, reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, doi bărbaţi, de 27 şi 40 de ani, din Şuţa Seacă, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
Din cercetări a reieşit că, în la data de 12 mai a.c., în timp ce se aflau în extravilanul localităţii Şuţa Seacă, pe fondul unui conflict spontan, cei în cauză ar fi agresat fizic un bărbat de 45 de ani.
Bărbaţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unor măsuri preventive.Totodată,

poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor evenimentului şi probării întregii activităţi infracţionale.
Ca urmare a informaţiilor transmise in data de 9 mai a.c., cu privire la evenimentul petrecut pe raza localităţii Nucet, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa vă informează:
La data de 13 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza localităţii Nucet.
Astfel, poliţiştii au indisponibilizat mai multe

obiecte contondente care ar fi fost folosite la comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
De asemenea, au fost puse în executare 8 mandate de aducere, două persoane de 23 şi 29 de ani, bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind reţinute pentru 24 de ore.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, la data de 8 mai a.c., pe fondul unui conflict spontan, bănuiţii, în timp ce se aflau pe drumul judeţean 722, pe raza localităţii Nucet, ar fi agresat doi bărbaţi şi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică.

Totodată, la conflict ar fi participat alţi patru bărbaţi, bănuiţi de comiterea aceloraşi infracţiuni, care, la data de 9 mai a.c., au fost reţinuţi de poliţişti. Ulterior, faţă de aceştia, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, cei în cauză fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa.
De asemenea, cei doi bărbaţi reţinuţi vor fi prezentaţi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa are 157 de cazuri de COVID-19

De la intrarea în vigoare a Ordonanţei Militare nr. 2 şi până în prezent, au fost plasate în carantină instituţionalizată 2.303 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 233 persoane aflate în carantină au părăsit locaţia în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura […]