Doi ani de la deschiderea Complexului Turistic şi de Nataţie

Împlinirea a doi ani de la inaugurarea Complexului Turistic şi de Nataţie a fost marcată, în mod inspirat, prin lansarea Programului „Şcoala de vară la Complex”.
Este vorba despre un proiect care se adresează celor mici şi care nu implică niciun fel de costuri din partea părinţilor.
Începând de ieri şi până pe 17 august, copii înscrişi pot participa gratuit la jocurile, concursurile şi celelalte activităţi organizate de personalul calificat al complexului.
La deschiderea programului, alături de directorul Ciprian Prisăcaru, membri staff-ului tehnic şi mulţimea de copii şi părinţi au fost primarul Municipiului Târgovişte- Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie şi Cristian Rădulescu.
Cu acest prilej, primarul Cristian Stan a precizat că, în cei doi ani care au trecut de la darea în folosinţă a „celui mai spectaculos proiect din Târgovişte”, s-au bucurat de facilităţile de la Complexul Turistic şi de Nataţie peste 160000 de vizitatori, încasările depăşind 30 de miliarde de lei vechi. Aspect şi mai important, peste 4000 de copii practică înotul în cadrul cursurilor susţinute de antrenori bine pregătiţi.
Şi pentru că tot a fost vorba de o aniversare, copii prezenţi ieri dimineaţă la deschiderea programului au fost trataţi cu şampanie, fără alcool, fireşte, chiar de primarul oraşului şi colegii săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bursa locurilor de muncă găzduită de Clubul "Flacăra", din Moreni

Vineri, 10 august, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean, organizează Bursa Locurilor de Muncă. Elementul de noutate constă în faptul că acţiunea se va desfăşura la Moreni, în incinta Clubului „Flacăra”, începând cu ora 10.00. Agenţii economici interesaţi să participe la eveniment, mai […]