Published On: mar, mart. 7th, 2017

Doar ziarişti acreditaţi la masa presei la meciurile CSM-ului!

nichiduta.ro

Având în vedere ultimele modificări cu privire la accesul in Sala Sporturilor la evenimentele sportive organizate de CSM Targovişte, din respect pentru reprezentanţii mass-media, dar şi din dorinţa de a intra în normali-tate, clubul nostru îi va acredita pe reprezentanţii presei care doresc să colaboreze oficial cu noi (acces în sală, loc la masa presei, posibilitatea de a realiza fotografii şi filmări video cu aparate profesionale, acces la Sală protocol).
„Acesta este un prim pas din ceea ce ne dorim pentru viitor. Începând cu sezonul următor vom ordona şi accesul la tribuna oficială, şi deşi intrarea va rămâne liberă, dorim sş lansăm abonamente de tip socios care să aducă diferite beneficii posesorilor. Cât priveşte mass-media, din respect pentru domniile lor şi ca formă de apreciere pentru faptul că sunt alături de activitaţile clubului nostru, dorim să oficializăm prin aceste acreditări colaborarea noastră şi progresiv, vă putem oferi presei condiţii demne de un club civilizat, normale oriunde în lume” a ţinut să precizeze preşedintele CSM Târgovişte, Ciprian Prisăcaru pentru site-ul oficial al clubului dâmboviţean.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro