DJST Damboviţa pregăteşte taberele cu caracter social

Conform unei metodologii aprobate de Ministrul Tineretului şi Sportului prin Ordinul nr. 123/2018, DJST Damboviţa intenţionează să organizeze în anul 2018, cu finanţare de la MTS: – o tabără gratuită cu caracter social, la mare, pentru 50 elevii beneficiari (25 elevi proveniţi din familii al căror venit mediu lunar pe membru de familie este de până la 50% din salariul minim brut pe economie şi 25 elevi care beneficiază de o măsură de protecţie specială – instituită conform legii nr. 272/2004); – o tabără gratuită, la mare, pentru persoane cu handicap unde vor putea partici-apa 105 de beneficiari (elevi/studenţi cu handicap + asistenţi personali).
În anul 2017 DJST Dâmboviţa a organizat la Eforie Nord din Judeţul Constanţa:
– o tabără socială pentru un număr 50 elevi şi 5 cadre didactice însoţitoare, cu un buget de 24.750 lei;
– o tabără pentru persoane cu handicap pentru un număr de 34 persoane cu handicap + 20 asistenţi personali şi 3 cadre didactice însoţitoare, cu un buget de 21.330 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

C N Constantin Carabella găzduieşte prima etapă practică a Proiectului Robotics On

Colegiul Naţional Constantin Carabella găzduieşte în această săptămână o primă etapă practică din cadrul proiectului Robotics On. Este vorba despre primul schimb de elevi între şcolile partenere, pe lângă reprezentanţii din grupul ţintă al colegiului fiind prezenţi la activităţi 21 de colegi din Ungaria, Lituania şi Italia, însoţiţi, fireşte, de […]