DJ 713 rămâne închis potrivit preşedintelui CJ, Daniel Comănescu

La primele ore ale dimineţii, am luat legătura cu conducerea CJ Dâmboviţa în legătură cu subiectul legat de restricţiile de circulaţie din zona montană dâmboviţeană iar preşedintele CJ Dâmboviţa, Daniel Comănescu ne-a declarat clar şi răspicat că DJ 713 rămâne închis şi se va urmări evoluţia fenomenelor meteo din zona montană în cursul zilei de joi. Mai mult, preşedintele CJ, Daniel Comănescu ne-a spus că viscolul a făcut prăpăd în noaptea de miercuri, ba mai mult se pare că riscul de avalanşă se menţine în zonă. Potrivit autorităţilor judeţene, nimeni nu riscă să pună în pericol vieţi omeneşti. Tot preşedintele CJ, Daniel Comănescu a mai afirmat că vineri se va analiza din nou situaţia şi dacă vremea nu permite deschiderea circulaţiei, drumul va râmăne închis. Şi surse din cadrul Serviciului Rutier Dâmboviţea ne-au spus că traficul pe DJ 713 nu se deschide până nu sunt asigurate toate condiţiile necesare în scopul asigurării desfăşurării în condiţii de siguranţă a circulaţiei pe drumurile publice.
Recomandăm participanţilor la trafic:
– accesul în zona Padina – Peştera, pe DJ 714 Glod -Sanatoriul Moroeni – Zănoaga -Bolboci (mal drept) – Peştera, pe acest sector acţionând în permanenţă utilajele SC LDP, pentru menţinerea în circulaţie (recomandare valabilă până când va fi redeschis traseul DJ 713); – informarea prealabilă de către particpanţii la trafic, înainte de a pleca pe munte, asupra itinerari-ului şi prognozei meteo şi, totodată, echiparea corespunzătoare pentru anotimpul rece, atât în ceea ce priveşte vestimentaţia, cât şi dotarea autovehiculelor; – evitarea, pe cât posibil, a deplasării pe timp de viscol şi ninsoare.
În continuare, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, alături de ceilalţi factori implicaţi: Instituţia Prefectului Judeţului Dâmboviţa, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, Serviciul Public Salvamont – Salvaspeo Dâmboviţa şi Societatea Comercială Lucrări Drumuri şi Poduri Dâmboviţa SA depun toate eforturile pentru reducerea perioadei de aplicare a restricţiilor de circulaţie pe traseul DJ 713.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liberalul Gabriel Grozavu, ipoteză "bombă" vizavi de respingerea proiectului şoselei de centură

Consilierul judeţean Gabriel Grozavu (PNL) a lansat public o ipoteză „bombă” vizavi de respingerea de la finanţare europeană a proiectului şoselei de centură a Municipiului Târgovişte, vorbind aici despre ultima variantă, depusă de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în asociere cu consiliile locale Târgovişte şi Răzvad. Grozavu a dat de înţeles că […]