Published On: lun, iun. 19th, 2017

Distracţie în vacanţa mare la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte

nichiduta.ro

A început distracţia mare la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte. Concursuri şi petreceri la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, o adevărată vacanţă de vis. Sâmbătă, Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte a fost gazda unui concurs naţional de înot pentru cei cu vârsta cuprinsă între 6 şi 16 ani şi la care au participat 453 de copii de la 15 cluburi din ţară. A fost o competiţie pe cinste, toţi participanţii fiind premiaţi. Evenimentul a fost organizat de Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, Palatul Copiilor din Târgovişte, CSM Târgovişte şi nu în ultimul rând, Primăria municipiului Târgovişte. Evenimentul a căpătat o amploare deosebită, dat fiind faptul că s-a desfăşurat la bazinul olimpic al Complexului. Cei mici au avut parte şi de alte surprize. S-au distrat pe cinste cu personajele preferate din desenele animate.
Copiii trebuie să-şi ia părinţii de mână şi să-i aducă la Complex, unde pot avea parte de jocuri, dansuri şi concursuri, cu animatori şi personaje de poveste, cu baloane şi cu multe surprize.
Marele eveniment al lunii este programat în weekend-ul 24-25 iunie. Campionatul Naţional de Masters este primul concurs oficial de înot care se desfăşoară la Târgovişte, unde vor participa sportivi legitimaţi, cu vârsta de peste 25 ani.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente