Dispensar nou în comuna Moroeni, investiţie cu bani de la bugetul local şi din sponsorizări

0 0

Pentru administraţia din comuna dâmboviţeană Moroeni, condusă de edilul Laurenţiu Moraru, sănătatea cetăţenilor reprezintă o prioritate şi drept urmare, anul trecut, în luna octombrie a demarat proiectul privind realizarea unui dispensar modern în localitate iar astăzi, investiţia a fost finalizată şi inaugurată. De astăzi, 28 iulie 2019, comunitatea din Moroeni beneficiază de un dispensar nou, investiţie realizată cu bani de la bugetul local şi din sponsorizări, venite din partea Fundaţiei Conservation Carpathia şi societatea Advanced Green Land. Vorbim o investiţie în valoare de380.000 lei. La acest moment, noul dispensar beneficiază de toate utilităţile dar şi mobilier, însă în săptămânile următoare un alt sponsor generos, HeidelbergCement România S.A., Fabrica de ciment Fieni, va dona aparatura medicală necesară în acest dispensar modern.
Edilul Laurenţiu Moraru a ţinut să inaugureze această investiţie alături de cetăţenii comunei, preşedintele CJ, Alexandru Oprea şi vicepreşedintele Luciana Cristea, europarlamentarul Rovana Plumb, deputaţii Claudia Gilia, Corneliu Ştefan şi Marian Ţachianu, directorul CJAS Dâmboviţa, dr. Cornel Crăciun, primarii şi viceprimarii din localităţile şi oraşele învecinate dar şi alţi invitaţi de la PSD Dâmboviţa, Radu Popa, Gabriel Olteanu, Sebastian Marin şi nu în ultimul rând a fost prezent Daniel Ghiţă, primul luptător român care a intrat în K-1 World Grand Prix şi care se pare că va deveni cetăţean al comunei Moroeni.
Un sobor de preoţi a oficiat o slujbă de sfinţire a dispensarului.
Edilul Laurenţiu Moraru a ţinut să puncteze un lucru foarte important şi anume că acum, în comună există un dispensar modern şi speră că pe lângă unicul medic de familie pe care îl are şi alţi medici îşi vor îndrepta privirea către Moroeni şi vor veni să profeseze în localitate.
Europarlamentarul Rovana Plumb a dat asigurări că va susţine demersurile administraţiei de la Moroeni în ceea ce priveşte atragerea medicilor de familie.
Nu în ultimul rând, preşedintele CJ, Alexandru Oprea a ţinut să puncteze faptul că firma constructoare a dat dovadă de seriozitate şi o investiţie care avea ca termen 36 de luni, s-a terminat în mai puţin de un an. Totodată a felicitat administraţia locală dar şi pe sponsori.
La final a fost tăiată panglica inaugurală şi s-a vizitat unitatea medicală.
La nivelul comunei Moroeni, în cel mai scurt timp vor fi finalizate şi alte investiţii majore pentru comunitate.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ordin de protecţie emis pentru un bărbat din Titu

In cursul nopţii de 28 spre 29 iulie a.c., la ora 03:59, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 13 Poliţie Rurală Titu au fost sesizaţi prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 de către o femeie din Câmpina cu privire la faptul că, un bărbat, concubinul său, ar fi luat […]