DINAMO I-A CEDAT PE DUDEA ŞI NEICUŢESCU LA CHINDIA ŞI ÎN SEZONUL VIITOR

Mihai ROŞOIU

Andreas Mihaiu se va întoarce la Dinamo după un sezon în care a pus umărul la promovarea roş-albaştrilor.
După Simon Zenke (mijlocaş, 30 de ani), pe care şefii l-au înştiinţat că nu va mai continua în „Ştefan cel Mare”, nici tinerii Alin Dudea (fundaş central, 22 de ani) şi Mihai Neicuţescu (atacant, 20 de ani) nu vor face parte din lotul lui Eugen Neagoe din sezonul viitor.
Dinamo s-a reunit astăzi la Săftica, acolo unde jucătorii lui Eugen Neagoe se vor antrena până la plecarea în cantonamentul din Spania. La reunirea „câinilor” nu au fost prezenţi Alin Dudea şi Mihai Neicuţescu, doi dintre tinerii care sezonul trecut au fost împrumutaţi la nou-pro-movata Chindia Târgovişte.
Ambii vor continua până vara viitoare la formaţia dâm-boviţeană, informaţia fiind confirmată de Marcel Ghergu, preşedintele celor de la Chindia.
„Am avut o discuţie cu Dinamo, vor rămâne în continuare la noi timp de un an de zile. Am discutat, mai rămâne să semnăm actele. Discuţia a fost foarte clară pentru ei, vor rămâne la noi până în vara viitoare. Ei sau prezentat deja la reunirea noastră. N-am discutat nimic pentru alt jucător de acolo.
Era vorba şi de Andreas Mihaiu (n.a.- mijlocaş, 20 de ani), dar el a fost chemat de Dinamo. În cazul în care nu va face obiectul celor de acolo, se va întoarce la noi”, a declarat preşedintele Chindiei Târgovişte, în exclusivitate pentru GSP.ro.
Neicuţescu fusese cedat de Rednic iarna trecută la Chindia, unde a înscris 3 goluri în 12 meciuri. Dudea evolua la Târgovişte din vara lui 2018, reuşind în sezonul recent încheiat două goluri în 19 apariţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Gigi Becali confirmă: DÂMBOVIŢEANUL FLORIN TĂNASE VA PLECA LA NEW YORK RED BULLS

„Am discutat cu cineva. Eu am cerut 6 milioane de euro, dar ei au dat 5 milioane. Îl dau şi cu 5 milioane până la urmă. Dacă e oferta clară îl dau! Mi-e frică să-l dau, dar trebuie să-şi facă şi el viitorul că are o vârstă”, a declarat Gigi […]