Published On: lun, oct. 12th, 2015

Din ianuarie se ieftinesc locurile de parcare

nichiduta.ro

cristian stanO veste bună pentru târ-goviştenii proprietarii de autoturisme a venit de la primarul interimar al municipiului Târgovişte, Cristian Stan.
Cu prilejul inaugurării parcării din proximitatea blocurilor 72 şi 73, situate pe bulevardul Unirii, Cristian Stan a anunţat că, din ianuarie 2016, vor fi reduse taxele de parcare în municipiu. Este vorba despre parcările de reşedinţă iar tarifele vor fi mai mici cu până la 60%. În cazul parcărilor care au sistem de supraveghere video, proprietarii vor plăti 20 lei lunar pentru un autoturism, faţă de 40 lei/loc. Iar la parcările care nu dispun de această facilitate taxa va fi de 12 lei pe lună faţă de 33 de lei, cât este în prezent. Primarul interimar Cristian Stan a mai spus că această decizie a fost luată în urma discuţiilor cu cetăţenii, care sunt dispuşi să achite o taxă mai mică, pe care şi-o pot permite, decât una exagerată.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro