Din 24 august -TeleŞcoala profesorilor

Ministerul Educaţiei şi Cercetării, în parteneriat cu Televiziunea Română, organizează programul de formare pentru cadrele didactice – „TeleŞcoala profesorilor”.
Pe durata a 15 cursuri, cadrele didactice vor avea posibilitatea să parcurgă conţinuturi cu privire la utilizarea platformelor educaţionale pentru susţinerea de lecţii on-line. Tematica abordată vizează funcţionalităţile puse la dispoziţie, în mod gratuit, de către Google şi Microsoft, respectiv platformele G Suite for Education şi Microsoft Office 365.
Difuzarea cursurilor de formare se va realiza începând cu data de 24 august, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-09:30, cu reluare în aceeaşi zi, în intervalul orar 15:00-15:30, pe postul TVR 2. De asemenea, aceste cursuri vor fi disponibile atât pe canalul de YouTube al Televiziunii Române, cât şi pe cel al Ministerului Educaţiei şi Cercetării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liberalii târgovişteni acuză că le-au fost vandalizate corturile şi tăiate mesh-urile electorale

Continuă războiul la nivel declarativ, pe subiectul amplasării mijloacelor de publicitate electorală stradală în Târgovişte.Candidatul PNL la funcţia de primar, Aurelian Cotinescu, a reiterat faptul că „începuse campania de o săptămână şi primăria refuza să dea autorizaţii de amplasare a corturilor. Am început să ne amplasăm corturile, au trimis poliţia […]