Published On: mar, oct. 22nd, 2019

DIANA INVĂNCESCU, BRONZ LA NAŢIONALELE DE CROS!

Rezultat notabil pentru Diana Ivăncenscu la Campionatul Naţional de Cros pentru seniori, tineret şi juniori, găzduit de Staţiunea Băile Felix.
Atleta Clubului Sportiv Târgovişte, antrenată de Desdemona Banu lonescu, a cucerit medalia de bronz la tineret, după ce a încheiat cursa de 6 000 metri pe locul al treilea.
Atleta va reprezenta România la Campionatul Balcanic de cros
Prin urcarea pe podium la Naţionalele de Cros, sportiva clubului nostru şi-a asigurat un loc în echipa României de cros – tineret – care va fi prezentă la Campionatul Balcanic de cros, programat în data de 9 noiembrie, la Barane (Muntenegru).
Medalia obţinută de Diana la Băile Felix a mulţumit din plin staff-ul tehnic al secţiei de de atletism de la CS Târgovişte. „Un rezultat foarte bun pentru Diana. Ne-am îndeplinit cu brio obiectivul la Campionatul Naţional de cros. S-a obţinut un bronz extrem de preţios. Mai mult de atât, după o clasare pe podium, Diana şi-a asigurat prezenţa la Campionatul Balcanic de Cros, programat luna viitoare în Muntenegru. Suntem mulţumite că am încheiat la înălţime ultimul concurs important din calendarul Federaţiei Române de Atletism, din acest an. Sunt încrezătoare că Diana va reprezenta România cu fruntea sus la Balcaniadă”, a precizat Des-demona Banu lonescu, antrenoare în cadrul secţiei de atletism a Clubului Sportiv Târgovişte pentru site-ul clubului.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>