Published On: lun, oct. 9th, 2017

Dialogul şi spiritul de fair-play, promovate de Jandarmeria Dâmboviţa

nichiduta.ro

„Dialog şi spirit de fair-play”, aceasta a fost tema dezbătută în cadrul întâlnirii organizată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa în colaborare Comisia Judeţeană de Arbitraj din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa şi reprezentanţii echipei Cetatea Târgovişte 1396. Evenimentul s-a desfăşurat la Sala de sport din localitatea Ani-noasa.
Colonelul Matei Viorel, inspectorul şef al IJJ Dâmboviţa, Negoescu loan, preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri din cadrul AJF Dâmboviţa şi Bogdan Marius, reprezentantul echipei Cetatea Târgovişte 1396 au vorbit despre spiritul de fair-play ce trebuie să se instaleze pe toate stadioanele din judeţul Dâmboviţa dar şi în toate activităţile sportive.
Evenimentul s-a încheiat cu un meci de fotbal amical între echipa Jandarmeria Dâmboviţa şi echipa „Cetatea Târgovişte 1396”. Meciul s-a disputat la complexul sportiv din localitatea Aninoasa. Încă de la startul competiţiei, cele două echipe au stabilit principalele reguli ale jocului: atitudine pozitivă; comportament nonviolent şi respect reciproc. Partida a fost arbitrată de trei femei arbitru, care din start s-au putut bucura de respect, primind flori de fotbaliştii jandarmi. Cele 90 de minute de joc s-au dovedit a fi benefice pentru menţinerea unei bune condiţii fizice pentru jucătorii ambelor echipe.
Meciul de fotbal amical s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea echipei Cetatea Târgovişte 1396. Concluzia acestei competiţii a fost aceea că indiferent de poziţia în care te afli – reprezentant al forţelor de ordine şi siguranţă publică, jucător de fotbal sau suporter al unei echipe – întotdeauna dialogul este cel mai important, iar comunicarea reprezintă modalitatea de gestionare optimă a oricărei situaţii.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro