Published On: vin, ian. 5th, 2018

Deşi prima ninsoare se lasă aşteptată, municipalitatea este pregătită pentru orice situaţie

nichiduta.ro

Ieri dimineaţă, primarul municipiului Târgovişte a verificat starea parcului de utilaje pregătit pentru intervenţii la deszăpezire. Alături de Cristian Stan au fost viceprimarul Cătălin Rădulescu şi Dănuţ Badea, directorul Direcţiei de Salubritate, care este operatorul Primăriei Târgovişte în astfel de situaţii. Cu acest prilej, primarul Cristian Stan a precizat că sunt disponibile 55 de utilaje, incluzând aici autobasculante, utilaje cu lamă, pluguri autopurtate, freze de capacitate redusă, sărăriţe. În cazul în care va fi nevoie, se va interveni cu încă 32 de mijloace închiriate.
În parcul Direcţiei de Salubritate sunt şi câteva utilaje noi, vorbind aici de un autoîncărcător, o autospecială cu lamă şi mătură şi o autospecială multifuncţională. Există un dispecerat care va putea fi sesizat în situaţii deosebite şi au fost constituite stocuri de combustibil- 11000 de litri, de sare- 600 de tone şi de nisip – 500 de tone. Pentru intervenţii vor fi angrenaţi până la 250 de oameni, salariaţi de la Direcţia de Salubritate, Eco-Sal şi Municipal Construct şi vor putea fi mobilizaţi inclusiv membrii serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă. Primarul Cristian Stan îi asigură pe târgovişteni că vor fi făcute toate eforturile pentru a nu avea de suferit pe urma unor căderi însemnate de zăpadă, pentru ca circulaţia să se desfăşoare în condiţii cât mai bune.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro